Statielei 42-44, 2640 mortsel - T 03 449 87 41 - info@jama-lederwaren.be

De keuze van Anik #01

Sinds november zijn we gestart met bloggen! Na wat nadenken over een thema zijn we op “De keuze van Anik” uitgekomen. In deze blog zal ik regelmatig nieuwe spullen uit onze winkel in Mortsel tonen in combinatie met wat meer uitleg. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als mij. Je kan ons volgen op instagram en facebook voor de laatste updates!

"Past op elke outfit en kan voor elke gelegenheid!"

Toen deze binnenkwam in de winkel was ik dadelijk verkocht! Een heerlijk item voor de winter! In zwarte pels en afgewerkt met stuts, past op elke outfit en kan voor elke gelegenheid!
Omdat ik vaak met de fiets rijd ook superhandig dat je hem cross-over kan dragen. Bovendien is deze tas budgetvriendelijk! Ik ben er helemaal blij mee.

"Hij is stijlvol, chique
en net anders dan de anderen."

Mijn favorietje voor deze winter is absoluut deze tas in zwarte daim met het middenstuk in zebraprint! Ik draag vaak zwart in de winter en dan springt deze tas extra in het oog.
Hij is stijlvol, chique en net anders dan de anderen. Hij bestaat ook in bruin maar dan is hij afgewerkt met een koeienprint. Ook supermooi! Een echte must-have!

"De keuze was moeilijk.
Maar dit is toch mijn favoriet!"

Ik moet vaak op collectie en dan moet er een zware computer mee. Olivia Lauren heeft ervoor gezorgd dat ik dat in stijl kan doen zonder de hele dag met een loodzware computertas te moeten zeulen.
Een zwarte tas op wielen, met beschermhoes voor de computer, afgewerkt met stuts, om als vrouw stijlvol en apart op stap te gaan! Er zijn er nog vele anderen, ook heel speciaal en mooi! De keuze was moeilijk. Maar dit is toch mijn favoriet!

" Mijn 2 dochters hebben hem al meerdere keren 'geleend'..."

Voor wie het nog niet wist..de buideltas/gordeltas/fanny pack is helemaal hip en trendy! Deze zwarte heuptas in zwarte croco is dan ook helemaal iets voor mij! Kan zowel sportief als gekleed gedragen worden. Hij is niet te groot en niet te klein en je voelt niet dat je een tas bij hebt. Ideaal dus om uit te gaan of een dagje de stad in te trekken. Mijn 2 dochters hebben hem al meerdere keren ‘geleend’.

" Echt zalig licht van gewicht(2.5kg)"

Reizen moet enerzijds praktisch zijn..daar ben ik me van bewust..maar wil ik toch ook graag in stijl doen. Met deze rode ultralight koffer van Samsonite vond ik de perfecte combinatie!
Echt zalig licht van gewicht(2.5kg), mooie vorm, en een kleur die ik gemakkelijk terugvind op de band. Ik kijk al uit naar mijn volgende tripje!

"Als het regent is het meestal al somber en donker genoeg."

In Belgie kunnen we helaas niet zonder paraplu. Uit mijn bijzonder ruim assortiment heb ik deze gekozen. Hij kan zowel in de winter als in de zomer en straalt toch iets stijlvol en speels uit.
Als het regent is het meestal al somber en donker genoeg.

Share this post