Statielei 42-44, 2640 mortsel - T 03 449 87 41 - info@jama-lederwaren.be

Over Ons

Het was na de oorlog dat mijn grootouders aan hun droom begonnen.In 1950 werd lederwaren Jama een feit. Zoals in die tijd gebruikelijk was, werden de eerste letters van hun beider voornamen (Jan en Madeleine) gebruikt voor de naam van hun winkel. Al op jonge leeftijd wist mijn mama dat ze de zaak wilde verder zetten. In de gouden jaren ‘60 en ‘70 hebben mijn ouders de zaak kunnen uitbreiden tot een winkel met 4 etages.

Op de kelderverdieping bevinden zich alle reisartikelen: valiezen, reistassen, trolleys van merken als Samsonite, Eastpak, American Tourister en Jump. Op de benedenverdieping komen de heren en de jeugd aan bod met een ruim assortiment aan rugzakken,(Eastpak, Fjallraven, Herschel enz..) en schooltassen, (Jeune Premier, Kipling, Delsey,..). Ook onze herencollectie is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid met vele herentassen en een ruim assortiment aan aktentassen en computertassen. Op het gelijkvloers vind je onze collectie met trendy seizoentassen (Nathan, Gianni Chiarini, Abro, Gianni Notaro…), evenals geldbeugels, portefeuilles en allerhande portemonnees. De bovenste verdieping is een walhalla aan handtassen en rugzakken van  vegetale leersoorten die tijdloos zijn. Denk maar aan merken als Cat&Co,  The Chesterfield Brand, Bear Design, Saccoo en nog veel meer.

Zeker de moeite om eens te komen kijken, want uiteindelijk blijft mijn artikel een natuurproduct dat je moet voelen, ruiken en passen om te weten of het echt iets voor jou is! En daar wil ik en mijn top-collega Nathalie jullie graag bij helpen!